A cégről


A Working Platform cég fő tevékenységi köre ollós emelők és külmboző munkaálványok értékesítése és bérbe adása.
Több mint 10 év tapasztalattal ezen a területen a Working Platform cég jelen pillanatban a legnagyobb cég ezen a területen.
A magas szintű teljesitmény amit a Working Platform WP cég elért köszönhető a vállakozói partnerek közötti együtmüködésnek,igy a helyet fogalva a piacon mint a legnagyobb beszálito a Haulotte cégnek


Miért választottak bennünket a kliensek?

 

Épitkezések léteztek évszázadok óta,amikor az ember eldöntötte,hogy elhagyja a barlangot és saját házat epit.
Az első emberi létesitmeny 195.000 ével ezelőtt létezett amit a régészek felfedeztek és azóta az emberiség tökélesedett ezen a téren.
A moderniségünk a hatékonyságon és a minőségen alapszik.
Az ősidők óta egészen napjainkig az épitkezes egy öszönné vált... Legyen szó egy csarnokról,vagy egy házról amit az ember a keze által hoz létre jó érzéssel tölti el.
A munkaáványok az evolució teljes eredménye, egy olyan nélkülözhetetlen eszköz az epitő iparban  amelyel az emberek tökéletesebbben és pontosabban megvalósithatják az epitkezés művészetét, sokkal gyorsabban és hatékonyabban.
2000 évvel ezelőtt Magyarországon az emelők hatékonysága alig volt felfedezve.
Amig ezek az emelők nem léteztek a magyar piacon az emberek sokkal lassabb teljesitményt értek el,akkor amikor a tervek nagyok voltak.
A mai napokban az emelők elhagyhatatlan része bármilyen nagyszabásu projektnek,legyen szó egy kisebb csarnokról vagy bevásárló központól.
Mivel az ország még fejlődésben van,a konkurencia pedig egyre erősebb mint valaha és a külömbség már nemcsak a minőség a termékeknél és a szolgáltatásoknál,hanem a megbizhatóság az épitő és a szállitmányozó között.
A nehéz munka sosem volt akadály az epitkezőknél,ezek a dolgok motiválnak napról napra,hogy együtt emelkedjünk a kliensek elvárt mércéjéhez,azért hogy meglegyen a teljes körü bizalom


 

      Minőség
A teljes körü minőség biztositása a kliensek számára,úgy a termékek eládásánál,bérlésénél vagy karbantartásnál
     
 

Gyorsaság                                         A rendelések gyors kezelése és azok gyors szállitása.

     
 

Rugalmasság
Ez az öt főbb pont amit figyelembe veszünk a szolgáltatásoknál,mert mi vagyunk a kliensekért.Ez az elsőszámú szabály,amikor a kliens felkeres bennünket.

    
     

Kezdeményezés
Segitünk abban,hogy gyors megoldást nyújtsunk a klienseinknek.

     
 

Támogatás                                   
Részt veszünk a kliensek támogatásában,hogy véghez tudják vinni a kitűzött projektek.

     
   

Aceste cinci atribute, pe care le adaugam de fiecare data pachetului de servicii oferit clientilor nostrii, ne fac sa ramanem intotdeauna, pentru ei – PRIMA OPTIUNE ... de fiecare data cand au nevoie sa inchirieze o nacela.

Haulotte HA 16 X Nr. 89 használt csuklós emelő

A Haulotte HA 16 X csuklós emelő egy jó állapotban lévő, rendszeresen szervizelt emelő Készleten van. Előnyös áron! Kerékhajtás 31.2 V Gyártási év 2007 Üzemóra 4191 óra Munka magas...

Részletek >>

Betonkeverő kanál TS 35

Űrtartalom 350 liter Méretek 170 x 100 x 75 cm Össztömeg 400 kg Teherbírás 640 kg Átviteli teljesítmény 10/54 Olaj debit Min 52 l Olaj debit Max 90 l Nyomás 180 bar Ajánlatkérés Le...

Részletek >>

Traktorra szerelhető daráló LS 8

Kapacitás 13 - 25 tona Vágás 120 cm Méretek 165x95x88 cm Súly 1050 kg Olajmennyiség 130 l Nyomás 250 - 400 bar KÉRJEN AJÁNLATOT PDF letöltése Alkalmasak sövények, rönkök, fű és ága...

Részletek >>